Flexibel in elke schakel

Wij kunnen zeer snel schakelen, doordat wij vrijwel alles in eigen beheer doen. Wij beschikken over eigen vrachtwagens en al onze producten worden uit voorraad geleverd. Wij leveren daar, waar en wanneer dat voor de klant het beste uitkomt: Just in time. In overleg regelen wij ook het voorraadbeheer. Wij beschikken over een eigen opslagcapaciteit van 9.500 m2. Zorgen om opslagproblemen behoren met PACOMBI HORTI tot het verleden.

Logistieke punten op de veiling

Verpakkingen en aanverwante artikelen worden tevens geleverd op drie veilinglocaties van Flora Holland. PACOMBI HORTI heeft drie logistieke punten op de veiling in Rijnsburg, Aalsmeer en Honselersdijk.  Wij werken met live web-koppelingen, waaronder Florisoft. Hiermee kun je jouw assortiment efficiënt beheren en uitbreiden en loop je geen enkel voorraadrisico.

Eigen productieafdeling

PACOMBI HORTI levert een compleet assortiment golfkartonnen transportverpakkingen. Wij beschikken over een eigen productieafdeling. Hier voorzien wij vrijwel ieder formaat doos van de juiste afwerking. De transportdozen kunnen wij zowel plano als verlijmd aanleveren. Net wat de klant wenst.