Onze ideeënfabriek

PACOMBI HORTI is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van (klantspecifieke) verpakkingen. Wij denken mee op het gebied van logistieke uitdagingen, gelet op (kosten)efficiënte opslag en transport en optimale productbescherming. Daarnaast ontwikkelen wij onderscheidende verpakkingsconcepten, waarmee de zichtbaarheid van jouw merk of bedrijf groeit.

Minder kosten

Hoe kan de verpakking kwetsbare producten, zoals bloemen en planten, optimaal beschermen? Hoe zorgen we, dat de kwaliteit van producten behouden blijft? En hoe kunnen we het (geautomatiseerde) verpakkingsproces en de logistieke processen nog efficiënter inrichten? Diepgaande kennis van markten, producten en materialen zorgt voor het juiste antwoord op elke verpakkingsvraag. Minder schade, uitval en afval betekent automatisch minder kosten. En met bijvoorbeeld een kleine aanpassing in vorm of formaat kan de verwerkingssnelheid aanzienlijk toenemen. Ook dan is een besparing snel gemaakt.

WrappIDup voor meer rendement

Het draait bij ons niet alleen om besparen via de verpakking, maar ook om groeien. De verpakking is een belangrijke marketingtool. Zet je deze tool goed in, dan groeit jouw marktaandeel. Als specialist in retail (ready) packaging voor de sierteeltsector weten wij wat consumenten beweegt. Wij vertalen actuele consumententrends naar onderscheidende verpakkingsoplossingen, zodat jouw marktaandeel groeit. Dit doen wij onder de noemer WrappIDup. WrappIDup biedt verschillende producten en diensten om jouw verpakkingsassortiment naar een hoger level te tillen.