Segment Bloemen- & planten­groothandel


PACOMBI HORTI levert een compleet assortiment verpakkingen voor de groothandel in bloemen en planten. Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en afnemers profiteren van een just in time levering.

Assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere uit transportverpakkingen, zoals Eurodozen, wikkelfolies, tape, Deense karren en omsnoeringsband. Voor de kartonnen bloemendozen beschikken wij over een eigen hoogwaardige productieomgeving.

Wij produceren bloemen- en plantendozen in elke denkbare uitvoering: Met of zonder handgrepen, stapelbaar of vouwbaar, bedrukt of onbedrukt, plano geleverd of verlijmd. Doordat wij vrijwel alles in eigen beheer doen, kunnen wij bovendien snel schakelen. Daarnaast leveren wij bloemenhoezen, folies en aanverwante artikelen, zoals decoratiemateriaal en bloemen- en plantenvoeding, en verpakkingsmachines.

Show jouw meerwaarde via de verpakking

Binnen de branche zien we steeds vaker directe verkoop van productie aan de retail. Laat als groothandel jouw meerwaarde zien. Zowel gelet op operationele efficiëntie als op promotie op de winkelvloer. De juiste verpakking helpt je hierbij.
Wij bieden innovatieve verpakkingsoplossingen, die waarde toevoegen in elke schakel van de keten: van efficiënte verwerking en transport tot aantrekkelijke retail (ready) concepten. Samen zaaien, samen groeien. Dat is ons idee. Groei je mee?

Blog & Nieuws