Segment Import & export bloemen en planten


Nederland heeft een goede reputatie op het gebied van bloemen- en plantenexport. Afnemers verwachten kwaliteit. Die kwaliteit is gegarandeerd met de hoogwaardige verpakkingsoplossingen van PACOMBI HORTI. Samen houden we onze reputatie hoog.

PACOMBI HORTI is de nummer een specialist op het gebied van import- en exportverpakkingen voor bloemen en planten. Standaard of op maat gemaakt. Ons assortiment bestaat onder andere uit Eurodozen, (bloembollen)kratten, bloemen- en plantenhoezen, emmers, fustkragen en transportbenodigdheden, zoals tape, folie en pallets. De exportdozen produceren wij in eigen beheer. Alle verpakkingen zijn direct uit voorraad leverbaar en je profiteert van een just in time levering.

De verpakking als onmisbare schakel

Wij adviseren je bij het samenstellen en/of ontwikkelen van een kostenefficiënt verpakkingsassortiment, in iedere schakel van de keten. Waar liggen voordelen op het gebied van voorraadbeheer? Hoe worden de kwetsbare bloemen en planten optimaal beschermd tijdens opslag en transport? En hoe zorg je voor een aantrekkelijke presentatie in de winkel, zodat de verkoop stijgt? Wij hebben het juiste antwoord op iedere verpakkingsvraag.

Blog & Nieuws