Segment Retail


Met een mooie verpakking vallen jouw producten nóg meer op. In het schap en onderweg. PACOMBI HORTI is gespecialiseerd in (custom made) retailverpakkingen voor onder meer bloemisterijen, tuincentra en online bloemenservices.

Wij voorzien in een optimale schappresentatie van bloemen en planten met onze Retail Ready verpakkingsconcepten. Onze kant-en-klare (maatwerk) displays garanderen een efficiënte en aantrekkelijke presentatie. Naast displays verkopen wij ook bloemen- en plantenhoezen, bloemenemmers, vazen, potten, bloemenverzenddozen en bloemisterijartikelen, zoals voeding, binddraad en steekschuim. Verleid de klant met een mooie winkelpresentatie. Van ‘happy spring’ tot ‘warm winter’, creëer sfeer en beleving met de verpakkingsoplossingen van PACOMBI HORTI.

Geschenkverpakkingen

Maak nog meer indruk op de klant met onze geschenkverpakkingen. Ons assortiment bestaat onder andere uit bloemeninpakpapier, cellofaan wrap, lint en etiketten in de meest uiteenlopende stijlen. Met PACOMBI GROUP maak je van ieder boeket een prachtig geschenk. Dat geldt ook voor de online bloemist. Maak het uitpakken extra leuk en kies bijvoorbeeld voor een bedrukte verzenddoos of wikkel.

Alle verpakkingen zijn verkrijgbaar in een standaarduitvoering of klantspecifiek design. Daarnaast bieden wij diverse concepten, afgestemd op de seizoenen en feestdagen, zoals Moederdag, Valentijn en Kerst.

Blog & Nieuws